Revolució a la botiga d’animals, d’Ana Juan

L'aposta de Planeta per l'àlbum il·lustrat creix amb aquesta novetat d'Ana Juan.

L'aposta de Planeta per l'àlbum il·lustrat creix amb aquesta novetat d'Ana Juan.

Presentem una nova incorporació a la col·lecció BaoBab Àlbums, creada a finals de l’any passat amb la finalitat de donar més visibilitat a l’àlbum il·lustrat dins d’Edicions 62 i Planeta.

Aquesta Revolució a la botiga d’animals és la bonica història d’una nena, la Mina, que viu a prop d’una botiga d’animals una mica sinistra, i és que el seu propietari, el senyor Walnut, és un home que mira més pels interessos econòmics que pels animals dels que se suposa que ha de tenir cura. Un dia, la Mina, en trobar a faltar la seva conilleta Mimí, es cola dins de la botiga i en veure l’estat en el que estan els animals, els allibera, deixant el senyor Walnut avergonyit i escarmentat. Finalment, el senyor Walnut, farà un cop de cap i trobarà una manera molt més agradable i divertida per donar servei a la botiga i els habitants del poble.

Les il·lustracions són tan característiques com sempre a l’obra d’Ana Juan, fosques i tristes a l’inici de la història i van guanyant color i alegria a mida que avança i es va resolent la trama. The pet shop revolution es va publicar inicialment el 2011 i arriba ara traduït al català i castellà de la mà d’Estrella Polar i Destino.

Ana Juan és una il·lustradora valenciana reconeguda internacionalment, guanyadora de diversos premis nacionals i internacionals i que ha vist la seva obra publicada, entre d’altres, al The New Yorker.

Compra’l a Libelista per ser bona persona
Demana’l el llibre per Miautsapp
Truca la llibretera peluda
Revolució a la botiga d’animals, d’Ana Juan

Fitxa:

Títol: Revolució a la botiga d’animals
Escriu: Ana Juan
Edita: Estrella Polar (català) / Destino (castellà)
Edat recomanada: A partir de 3 anys
Pàgines: 40
Preu: 14.90 euros

Puntuació peluda

😻😻😻😻

El Gat Pelut us presenta la fitxa del llibre!
Torna al blog pelut