Actualigat

Què construirem, d’Oliver Jeffers

Feia temps que esperàvem el retorn d’Oliver Jeffers. Els seus últims àlbums, Som aquí i El destí d’en Faust ens van deixar com sempre un gran sabor de boca i aquest que arriba ara, Què construirem, no ha quedat enrera. 

A Què construirem, Jeffers segueix la idea de Som aquí i escriu per i amb la seva filla un àlbum amb un missatge esperançador. Què construirem és un manifest, una declaració d’intencions del que junts, pare i filla, construiran al llarg de la seva vida plegats. Junts lluitaran contra les pors, però en algun moment aprendran que entendre-les i conviure amb elles els fa més forts. Construiran un lloc segur per viure i un refugi per quan aquest lloc estigui amenaçat. I un lloc amable per quan tot allò que sigui important surti malparat, un lloc per guardar les coses més boniques.

I l’AMOR, perquè algun dia podem necessitar la força i els aprenentatges de tot el que hem viscut, els sotracs, els envits de la vida, però sobretot, les alegries i les bones estones amb els que ens estimem. 

“El que construirem sorgeix després del naixement del nostre segon fill, la nostra primera filla. Tracta aquesta idea d’una imaginació compartida on jo construiré el seu futur i ella construirà el meu”, explica Jeffers en un vídeo que es pot veure al seu perfil oficial d’Instagram. Allà apareix, juntament amb la seva petita filla, vestit com el protagonista de la història.

A diferència del seu llibre anterior, Som aquí, dedicat al seu fill Harland, on li deixava “notes per viure al planeta Terra”, a Què  construirem parla sobre el que ha de venir. “És un llibre que mira cap al futur”, assegura en el tràiler de presentació.

Esperem que us agradi.

Edita en català i castellà, Andana Editorial. I com sempre, recordeu que podreu trobar el llibre a la llibreria i pel nostre canal online a Libelista.

Fitxa:

Títol: Què construirem
Escriu: Oliver Jeffers
Edita: Andana Editorial
ISBN: 9788417497750
Pàgines: 48
Preu: 16,50 euros

Puntuació peluda 😻😻😻😻😻