Actualigat

Horaris de la llibreria durant la Setmana Santa

Bon dia! A continuació, us detallem els horaris especials de la nostra estimada llibreria durant la Setmana Santa:

De Dilluns a Dimecres: Obert de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00. Dijous (Dijous Sant): Obert de 10:00 a 13:30. A la tarda, tancat. De Divendres a Dilluns de Pàsqua: Tancat.

Aprofiteu aquests dies per descobrir noves lectures i gaudir del plaer de la lectura a la vostra llibreria de confiança. Us esperem amb els nostres millors títols i un ambient acollidor. Gràcies per la vostra comprensió i fidelitat. 📚✨ No oblideu que estarem encantats de recomanar-vos les últimes novetats literàries i d’organitzar esdeveniments per als amants dels llibres!

Durant aquests dies de Setmana Santa, us convidem a deixar-vos endur per les pàgines d’un bon llibre. La lectura no només ens transporta a altres mons i realitats, sinó que també ens permet relaxar-nos i connectar amb nosaltres mateixos. És una oportunitat perfecta per dedicar un temps a nosaltres mateixos, a la reflexió i al creixement personal a través dels llibres.

Ja sigui que us agradi aventurar-vos en un thriller emocionant, viatjar a èpoques passades amb una novel·la històrica o simplement relaxar-vos amb una novel·la romàntica, tenim una àmplia selecció de títols per satisfer tots els gustos i interessos. I si no teniu clar què triar, els nostres amables empleats estaran encantats d’orientar-vos i oferir-vos les seves recomanacions.

Així que deixeu de banda les preocupacions i endinseu-vos en el màgic món de la lectura. La nostra llibreria està aquí per acollir-vos i fer que la vostra experiència sigui inoblidable. Us esperem amb les portes obertes i els millors llibres per acompanyar-vos en aquest viatge literari. No deixeu passar aquesta oportunitat de descoberta i creixement personal a través de les pàgines d’un bon llibre. Us esperem a la llibreria El Gat Pelut per viure la màgia de la lectura aquesta Setmana Santa.