Actualigat

Els meus dies a la llibreria Morisaki, de Satoshi Yagisawa

Avui venim amb una #recomanaciópeluda per als lectors més grans de la casa. Feia temps que li teníem posat l’ull i ens agradava molt el que llegíem sobre ell, així que ens hi vam posar.

“Els meus dies a la llibreria Morisaki” de Satoshi Yagisawa ens convida a endinsar-nos en un món fascinant situat en el cor de Jinbo-cho, el barri de les llibreries de Tòquio. A través dels ulls de la protagonista, la Takako, ens endinsem en aquest especialíssim barri de Tokio, ple a vessar de llibreries i editorials.

Després d’una fallida relació sentimental i d’entrar en un desequilibri emocional que li costa la feina, la Takako decideix començar de nou a la llibreria Morisaki, regentada pel seu oncle Satoru. Allà, la Takako, una no-lectora declarada descobrirà un món nou, el dels llibres i la literatura i com amb aquests, i els personatges que dia a dia van passant per la llibreria, recupera la pròpia força i troba la cura per a la seva vida desorientada.

La prosa evocadora de Yagisawa ens transporta a les estretes rues empedrades de Jinbo-cho i ens permet compartir les emocions de Takako mentre navega pels laberints de llibres i records.

Si us agrada llegir i els llibres, “Els meus dies a la llibreria Morisaki” és una lectura que us farà riure, plorar i, sobretot, reflexionar sobre la capacitat dels llibres per conectar-nos i inspirar-nos en els moments més difícils de la vida. I si no us agraden, llegiu-la igualment i acabareu amb unes ganes brutals d’anar a Tòquio i passejar pels carrers i les llibreries d’aquest barri de Jinbo-cho.

Podreu trobar Els meus dies a la llibreria Morisaki en traducció de Jordi Mas al catàleg de l’editorial Navona