Actualigat

El venedor de felicitat, candidat al Premi Llibreter 2020

Aquesta setmana s’han conegut els diferents candidats a ser guardonats amb el Premi Llibreter d’enguany. En la categoria d’Àlbum Il·lustrat, juntament amb Migrants i La cerca de la Colette, hem vist contents que hi apareix El venedor de felicitat. I és que aquest àlbum de Davide Calí i Marco Somà ens va agradar molt des del primer moment.

El senyor Colom arriba amb la seva furgoneta carregada de pots de felicitat. Són grans, petits, mitjans i es poden comprar embolicats, per unitats o en paquets de sis i al bosc, cadascú en compra segons les seves necessitats i possibilitats, n’hi ha que en compraran sense pensar-hi i d’altres que miraran una mica més la butxaca, perquè com diu el senyor Colom, amb la felicitat no es fan descomptes.

Res de descomptes! La felicitat no és cap saldo!

El text de Davide Calí ens porta a fer petites reflexions al voltant de la idea que cadascú té de com aconseguir la felicitat, i és que els personatges són ocells, però amb característiques que els fan humans. Les il·lustracions de Marco Somà, d’un detall exagerat i amb una estètica vintage ens conviden a fixar-nos en aquests petits detalls que completen (i de quina manera) el text.

Aquesta parella d’autor i il·lustrador ja els vam trobar a La crida de l’aiguamoll, publicat per Takatuka o La reina de las ranas, publicat amb Libros del Zorro Rojo.

Esperem trobar-los de nou junts ben aviat, ens agrada molt el que fan plegats!

Fitxa:

Títol: El venedor de felicitat
Autor: Davide Calí i Marco Somà
Edita: Libros del Zorro Rojo
Tradueix: Francesc Massana
Pàgines: 28
ISBN: 9788494990496
Preu: 13,99€

Edat: a partir de 7 anys

Puntuació peluda 😻😻😻😻😻