Días para ser gato, de Pedro Zuazua

Pedro Zuazua torna amb Dias para ser gato a explicar les seves experiències com a "pare" de dos gats

Pedro Zuazua torna amb Dias para ser gato a explicar les seves experiències com a "pare" de dos gats

Segur que ja us deveu imaginar que amb el nom que li vam posar a la llibreria, qualsevol llibre que tractés sobre gats havia de ser motiu de lectura. Efectivament, no aneu desencaminats. I és per això que aquesta setmana, el llibre que ha passat per davant de la resta d’activitats lúdiques ha estat Días para ser gato, de Pedro Zuazua, publicat per Duomo Ediciones.

Us posarem en antecedents. En Pedro és periodista i escriptor i fins l’any 2016 repetia fins a cansar-se la frase “En mi casa no entra un gato”, el que passa és que aquell any va ser quan la Mia, una gateta de pocs mesos, entrava per la porta de casa seva i d’allà s’hi va quedar. La vida va canviar radicalment a casa d’en Pedro i les vivències per adaptar-se a viure amb un gat van quedar impreses en un llibre que porta per títol aquesta frase que en Pedro -com moltes altres persones- ara senten de la boca d’amics i familiars que els -ens- la recorden quan parlem de com de genial és compartir la vida amb els nostres gats.

Doncs bé, si no en tenia prou, fa un temps va decidir ampliar la família amb un nou membre de quatre potes i bigotis, la Mia tenia ja tres anys i en Pedro passava molt de temps fora de casa de viatge, així que en benefici de la Mia va adoptar l’Atun un altre cadell que va revolucionar altra vegada les seves vides. Així doncs, Dias para ser gato és el recull d’anècdotes i experiències d’aquesta particular família humano-felina.

Que el llibre va de gats? Sí. Que és un llibre per a amants dels gats? També. Però és un llibre només per a amants dels gats? No, ben lluny de la realitat. És un llibre per a tothom que hagi valorat en algun moment fer un canvi radical a la seva vida en benefici d’algú altre, sigui humà, animal o planta, perquè en definitiva és un llibre que parla de l’amor que professem cap als altres, i de la generositat que implica acceptar que un animal o una persona o el que sigui, ocupi un lloc especial a la nostra vida i estar disposat a fer qualsevol cosa per ells.

Per descomptat que si el lector ha passat per les situacions que en Pedro Zuazua narra al llibre, el somriure, la riallada i la llàgrima estan garantits.

Des d’aquí, gràcies Pedro & Mia & Atun.

Compra’l a Libelista per ser bona persona
Demana’l el llibre per Miautsapp
Truca la llibretera peluda
Días para ser gato, de Pedro Zuazua

Fitxa:

Títol: Días para ser gato
Escriu: Pedro Zuazua
Edita: Duomo Ediciones
ISBN: 9788417128524

Pàgines: 304
Preu: 16,90 euros

Puntuació peluda

😻😻😻😻

El Gat Pelut us presenta la fitxa del llibre!
Torna al blog pelut