Actualigat

Bitmax & Co, de Copons & Fortuny

Atenció famílies! Arriba Bitmax & Co, una nova col·lecció creada pel tàndem Copons & Fortuny.

I direu, qui és en Bitmax? Ens situem al Bosc Blau, un espai on viuen tot de personatges com en Wagner, la Mus, l’Evo, la Kafka… una bona colla d’animals i altres éssers que veuen com la seva vida tranquil·la comença a canviar amb l’arribada d’en Bitmax un robot domèstic abandonat que un bon dia arriba al bosc en caure d’un camió de ferralla.

En Bitmax arriba fet un nyap i en Wagner, un os molt gran a qui li costa molt enfadar-se, i la Mus, una rata intel·ligent, molt irònica però una mica mandrosa, el reparen i el posen a punt. En despertar, en Bitmax revela que és un robot ajudador que no sabem ben bé que vol dir, però que a primera vista sona entre desastre i divertit.

A l’estil de la col·lecció que ha reconegut mundialment aquesta parella de creadors, els diferents volums de la col·lecció aniran presentant els diferents habitants del Bosc Blau tot i que anirem veient pinzellades dels personatges a mida que van vivint les diferents aventures. Així, en el segon volum coneixerem el Superporc un porc que creu tenir uns súper poders que en realitat no té.

Al nostre parer, l’encert de Copons & Fortuny és un cop més l’aire fresc de les seves històries, que poden ser llegides tant pels infants com pels adults. En elles hi trobarem temes d’actualitat com ara la protecció de la natura, la convivència entre diferents, l’amistat i tot amb un estil divertit que es percep tant en el text com a les il·lustracions.

També ens alegrem molt de la tria de la tipografia i és que escollint la grafia en majúscules farà molt més atractiva la lectura als infants que comencen a llegir autònomament.

Esperem que us agradi molt!

Fitxa:

Títol: El robot del bosc
Escriu: Jaume Copons i Liliana Fortuny
Edita: Combel
ISBN: 9788491016366
Pàgines: 72
Preu: 12,50 euros

Puntuació peluda 😻😻😻😻