Descobreix el Plaer de la Lectura amb el Club de Lectura Juvenil d’El Gat Pelut

Benvinguts al Club de Lectura Juvenil d’El Gat Pelut, un espai emocionant on els joves amants de la literatura poden connectar, explorar i compartir les seves passions literàries. Com a part de la nostra comunitat, et convidem a unir-te a nosaltres en aquest viatge inigualable a través de les pàgines de les millors obres literàries.

M’interessa! Com em puc apuntar?

És fàcil! Simplement contacta amb nosaltres per whatsapp o correu electrònic i t’informarem del funcionament i trobades del club. Tots sou benvinguts, des de lectors novells fins a experts en literatura, a unir-se a aquesta emocionant aventura de descobriment i creixement personal a través de la lectura.

Per què triar El Gat Pelut?

A El Gat Pelut, creiem que la lectura no només és una activitat, sinó una passió que enriqueix les nostres vides i ens connecta amb altres persones. Amb el nostre club de lectura, aspirem a inspirar i fomentar l’amor per la lectura entre els joves de la nostra comunitat, creant un espai acollidor i estimulant on tots puguin compartir la seva passió pels llibres.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant aventura de descobriment literari i comença a explorar el món fascinant de la lectura amb nosaltres. Estem emocionats de tenir-te amb nosaltres!