Explora el Món de la Lectura amb el Club de Lectura Infantil d’El Gat Pelut!

Benvinguts al Club de Lectura Infantil d’El Gat Pelut, un lloc màgic on els joves lectors de 7 a 11 anys poden embarcar-se en emocionants aventures literàries i descobrir el plaer de la lectura. Amb una combinació de llibres fascinants, activitats estimulants i discussions divertides, el nostre club ofereix una experiència enriquidora per als nens que estimen llegir i explorar nous mons a través de les pàgines dels llibres.

Què oferim?

  1. Selecció de Llibres Pensada per a Nens: Des de contes clàssics fins a històries contemporànies, seleccionem cuidadosament llibres que captivaran l’imaginació dels nens i els animaran a explorar nous gèneres i temes.
  2. Activitats Interactives: Les nostres sessions inclouen activitats interactives com jocs de rol, manualitats relacionades amb els llibres i altres activitats creatives que complementen les històries llegides i estimulen la participació dels nens.
  3. Debats i Compartir d’Opinions: Fomentem la participació activa dels nens a través de debats i discussions sobre els llibres llegits, ajudant-los a desenvolupar habilitats de pensament crític i expressió personal mentre comparteixen les seves opinions amb els altres membres del club.

Com unir-se al Club de Lectura Infantil d’El Gat Pelut?

És fàcil! Inscriu el teu fill o filla a través del nostre lloc web, per whatsapp o presencialment a la llibreria i vine a la nostra propera trobada del club. Tots els nens interessats en la lectura són benvinguts a unir-se a la nostra comunitat i explorar el meravellós món dels llibres amb nosaltres!

Descobreix la màgia de la lectura  al Club de Lectura Infantil d’El Gat Pelut i crea records literaris inoblidables!