Project Description

Fes click aquí per comprar el llibre online
El Gat Pelut us presenta la fitxa del llibre!

El llibre de l’estiu, de Tove Jansson

«La novel·la s’assembla a mirar a través de l’aigua clara i veure, de cop, el fons.» — Ali Smith, The Guardian

«—Estimada Sophia, a la meva edat, jo, encara que vulgui, ja no puc començar a creure en el diable. Tu pots creure en el que vulguis, però has d’aprendre a ser més tolerant. —¿I què vol dir, això? —va preguntar la nena, tota emmurriada. […] —Vol dir deixar que els altres creguin en el que vulguin! —va cridar la seva àvia—. Vol dir que jo deixo que tu creguis en el maleït diable, i tu també has de deixar que jo no hi cregui! […] Ara ja no es miraven. Per la carretera venien tres vaques remenant la cua i movent el cap d’una banda a l’altra. […] Quan van haver passat, només va quedar el silenci.»

Hi ha pocs llibres tan especials i màgics com aquest que teniu entre les mans. El llibre de l’estiu és l’obra mestra d’una escriptora excepcional, Tove Jansson. Amb una prosa evocadora ens transporta a una remota illa del golf de Finlàndia per explicarnos l’especial relació entre una àvia i la seva neta, Sophia, la mare de la qual s’ha mort fa poc. Envoltades d’una naturalesa recreada magistralment i enmig d’una existència aparentment reposada, les dues protagonistes viuen un excepcional estiu d’aprenentatges mutus, de jocs i de revelacions. La Sophia haurà d’enfrontar-se a les seves pors irracionals per les aigües profundes, les altures, la foscor, els animalons…

Tove Jansson captiva el lector amb una cartografia plena de reflexions sobre l’amor, l’esperit vitalista i la mort. Un relat d’exploració personal que ha esdevingut un clàssic modern de la literatura escandinava.

«Tove Jansson era un geni. Aquesta és una novel·la meravellosa, preciosa i intel·ligent, i a més molt divertida.» — Philip Pullman

«És tan tendra i tan evocativa com una pel·lícula de Miyazaki.» — Time Out New York

Autor: Tove Jansson Editorial: Angle 184 pàgines. Rústica amb solapes ISBN: 9788418197765 Preu: 17.50 €
compra el llibre online
Encarrega'l per Miautsapp i vine a buscar-lo
Torna al Gatàleg

Per què comprar els llibres via Libelista a El Gat Pelut

Som una llibreria de barri i pel nostre volum de venda i estoc a botiga, no podem tenir una botiga online, fer enviaments, etc.

Volem poder atendre els clients que passen per la llibreria a demanar consell pel seu nou llibre.

Libelista ens permet vendre qualsevol llibre, sigui en format físic o digital.

Només t'has de registrar i dir que la teva llibreria és El Gat Pelut.

Novegats