Project Description

Fes click aquí per comprar el llibre online
El Gat Pelut us presenta la fitxa del llibre!

El cap als núvols, de Bernat Cormand

L’Elies té onze anys i li agrada anar a l’escola. O, més aviat, li agrada anar-hi ara, però altres anys ho ha passat malament i ha hagut d’aguantar mofes i insults d’alguns companys. Aquest curs, però, tot va com una seda: deu ser perquè a l’escola hi ha la Vane, la seva millor amiga i confessora, una nena pigada i alegre que no té por de res. O potser també hi té a veure el Tomàs, un nen que ha arribat a la classe tot just aquest setembre i que, al contrari que l’Elies, és fort i esportista; li té el cor robat.

A partir de 10 anys

L'autor, Bernat Cormand

Bernat Cormand és filòleg, il·lustrador i escriptor. Té un màster en Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat els àlbums infantils El dibuixant d’óssos, El nen perfecte i Els dies feliços, i ha il·lustrat, entre d’altres, el llibre Viatges i flors, de Mercè Rodoreda. Actualment dirigeix la revista Faristol, especialitzada en literatura infantil i juvenil, i fa crítica al diari Ara. També és professor del grau de Traducció i Ciències del Llenguatge (Universitat Pompeu Fabra). La seva obra, tant la literària com la periodística i la divulgadora, està centrada a visibilitzar la temàtica LGTBQ+ en la literatura infantil i juvenil.

Autor: Bernat Cormand Editorial: L'Altra Tribu 112 pàgines. Tapa dura ISBN: 9788412312317 Preu: 13.90 €
compra el llibre online
Encarrega'l per Miautsapp i vine a buscar-lo
Torna al Gatàleg

Per què comprar els llibres via Libelista a El Gat Pelut

Som una llibreria de barri i pel nostre volum de venda i estoc a botiga, no podem tenir una botiga online, fer enviaments, etc.

Volem poder atendre els clients que passen per la llibreria a demanar consell pel seu nou llibre.

Libelista ens permet vendre qualsevol llibre, sigui en format físic o digital.

Només t'has de registrar i dir que la teva llibreria és El Gat Pelut.