Descobreix un Món de Contes a les matinals d’El Gat Pelut!

A la llibreria El Gat Pelut, creiem en la màgia de les paraules i els contes per captivar les ments dels més petits. Les nostres sessions d’Un món de contes són el lloc perfecte per a nens i nenes que estimen escoltar contes i històries emocionants. Amb una varietat de contes tradicionals, contes contemporanis i aventures imaginatives, cada sessió és una experiència encantadora per a tota la família.

Què ofereixen les nostres sessions de contes?

  1. Contes per a Tots: Des de contes clàssics fins a noves històries, les nostres sessions abracen una àmplia gamma de temes i estils per a captivar la imaginació dels nens i nenes de totes les edats.
  2. Tallers Creatius: A més de les sessions de contes, organitzem tallers creatius on els nens poden expressar la seva creativitat mitjançant manualitats, dibuixos i altres activitats relacionades amb els contes que han escoltat.
  3. Sessions en Anglès: Per als joves que volen practicar l’anglès de manera divertida i immersiva, també oferim sessions de contes en anglès, ajudant-los a millorar les seves habilitats lingüístiques de manera natural i entretinguda.

Com participar en les sessions de contes?

Les nostres sessions de contes són obertes a tots els nens i nenes interessats en viure l’emoció dels contes. Consulta el nostre calendari d’esdeveniments i inscriu-te per a la propera sessió! Recomanem fer reserva prèvia per allò de l’espai però a banda d’això només cal que porteu tota la il·lusió i ganes de passar-ho bé per descobrir nous mons a través de les paraules.

Descobreix la màgia dels contes amb nosaltres a la llibreria El Gat Pelut i crea records inoblidables amb la teva família!

Podeu inscriure-us per whatsapp al 634 529 866, per mail a info@elgatpelut.cat o venint a la llibreria.

Us esperem!!